Català   Castellano

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

VALL PARC EVENTS

Ctra. de l'Arrabassada, 107-127
08035 Barcelona

events@vallparc.com

T. 93 212 6789
F. 93 212 6491
Vall Parc Tennis ofereix unes condicions especials a les empreses per tal que els seus treballadors puguin gaudir de les nostres instal•lacions i serveis.

En aquesta línia oferim diverses possibilitats:

  1. Abonament d’empresa: aquest abonament consisteix en pagar una quota mensual d’empresa segons el número de treballadors amb l’objectiu d’oferir beneficis socials. En aquesta quota s’inclouen també els familiars directes de primer grau. La facturació es realitzarà directament a l’empresa a principis de mes.


  2. Abonament d’empresa PYME: destinat a petites i mitjanes empreses, consisteix en una quota mínima de 400 euros mensuals que inclou 10 treballadors i familiars directes de primer grau. Per a cada nou integrant es facturarà 40 euros mensuals. La facturació es realitzarà directament a l’empresa a principis de mes.


  3. Abonament individual de col•lectiu: s’ofereix un descompte del 30% sobre la quota total del Club i excempció del dipòsit de 500 euros d’entrada. Les inscripcions seran individuals i aplicables al treballador o integrant del col•lectiu, i el cobrament mensual de les quotes seran directament al soci abonat al seu nº de c/c a principis de mes.
© 2010 VALL PARC, SA  |  Disseny Web: FORESIGHT SYSTEMS