QUOTES I PREUS - QUOTES DE SOCI

SOCI INDIVIDUAL ADULT
  • Podràs gaudir de totes les instal·lacions i serveis del club sempre que vulguis tots els dies de l'any
  • Reserva el primer amb 5 dies d'antel·lació
  • Gaudeix de més invitacions per a venir amb familiars i amics
  • Servei de tovallola gratuït contractant la taquilla anual

Quota mensual: 90 €

SOCI INDIVIDUAL SENIOR

Per a persones a partir de 60 anys, podeu gaudir d'un preu especial de soci i per a totes les instal·lacions i serveis del club tots els dies de l'any.

Quota mensual: 78 €

SOCI FAMILIAR

Si sou dos o més membres, amb aquest abonament podreu gaudir de totes les instal·lacions i serveis del club sempre que volgueu. A més, els menors de 18 anys tenen inclòs un dia gratuït a l'escola de tennis.

Quota mensual:

  • 1r. familiar: 90,00 €
  • 2º. familiar: 59,50 €
  • 3r. i següents: 39,50 €

Els fills menors de 4 anys tenen quota gratuïta.

SOCI JOVE

Si encara no tens 18 anys i vols fer classes de tennis, amb aquest abonament podràs gaudir de totes les instal·lacions i serveis del club sempre que vulguis, tot els dies de l'any i tindràs a més, 1 dia gratuït de classe de tennis, segons edat i nivell.

Quota mensual: 69 €

SOCI ESTUDIANT <28 ANYS

Si tens menys de 28 anys aquest és el teu abonament. Juga a pàdel, tennis, ves al gimnàs-fitness i a la piscina. Preu especial per a les activitats dirigides.

Quota mensual: 52 € (pagament trimestral)

SOCI RAQUETA

Si el que t'agrada són els esports de raqueta, aquest és el teu abonament. Podràs gaudir de tots els esports de raqueta sense restriccions durant tot l'any. Inclou l'accés a la piscina d'estiu.

Quota mensual: 75 €

SOCI SENSE RAQUETA

Busques un gimnàs especial, modern i amb les millors vistes de Barcelona? Tenim una instal·lació magnífica i sala d'activitats dirigides (Zumba, Cycling indoor, pilates, TBC, GAC, strecthing,...). Inclou l'accés a la piscina d'estiu. No inclou els clínics de tennis i pàdel.

Quota mensual: 52,50 €

SOCI CAP DE SETMANA

Si només pots venir el cap de semana, t'oferim aquest abonament, on podràs gaudir de totes les instal·lacions i serveis del club sempre que vulguis, a partir del: Divendres des de les 17:00 hores Dissabtes, diumenges i tots els festius

Quota mensual: 56 €

ABONAMENT DE PISTA FIXA

Si vols jugar el mateix dia i hora cada semana amb uns amics, aquest abonament us encaixa amb el que necessiteu. Inclou la reserva de pista i la llum artificial totes les setmanes de l'any. No es fan devolucions per inclemències del temps o "no shows". La pista està a nom d'un titular i poden venir les persones que vulguin en la seva hora.

Consulteu preus per esport i franja horària.

SOCI D'EMPRESA

Si formes part d’una empresa amb més de 50 treballadors, contacta'ns! Tenim diverses ofertes per empreses d'aquestes característiques a través de convenis col·lectius. Descomptes i tarifes personalitzades.

Contacta'ns per conèixer les tarifes o envia'ns un mail info@vallparc.com

Des de Juny de 2017, matrícula d'entrada de 30€ amb WelcomePack de regal!

DEMANA'NS INFORMACIÓ
EL VOSTRE NOM
EL VOSTRE E-MAIL
EL VOSTRE TELÈFON
EL VOSTRE CODI POSTAL
MISSATGE
Vull rebre la newsletter de Vall Parc