PUBLICACIONS

Carta de comiat de l'Oriol Molina

Publicada el 19/05/2016

test

Benvolguts Socis i Sòcies,

El motiu d’aquesta carta és el de comunicar-vos que properament deixaré el meu càrrec a Vall Parc. Han estat gairebé dotze anys fascinants de dedicació total al club. Hem aconseguit situar-lo com un dels capdavanters a Barcelona, més complert pel que fa a les instal·lacions, més modern en la gestió i més dinàmic en activitats esportives i socials.

Per tot aquest temps i per tota la confiança que la Direcció ha demostrat en la meva persona, el primer agraïment que vull deixar palès és per a ells. La Roser, en Pere-Jordi i en Lluís Corretja han estat les tres persones que sempre han confiat a cegues amb mi.

Però una gerència requereix d’un equip de professionals a l’alçada, i he tingut la sort de comptar en el meu equip amb gent molt i molt vàlida, sempre disposades a donar-me un cop de mà. Sense ells res hagués estat possible.

I evidentment, agrair-vos a tots els socis i sòcies. M’heu posat les coses molt fàcils. Amb exigència com no podia ser d’una altra manera, però sempre amb molt de respecte. La majoria em coneixeu ja que hem compartit moltes estones junts en activitats, festes, o simplement xerrant pel club, i ha estat un plaer haver viscut tantes coses amb vosaltres.

Deixo el meu club a nivell professional però sempre duré el Vall Parc al cor. Tenim un gran club i cal dir-ho amb la veu ben alta.

El futur es presenta amb molts reptes per davant i molta feina a fer, i per això, en els propers dies es comunicarà la persona que assumeix les meves funcions. Però us puc avançar que és una persona de confiança i tinc la certesa que el club està en molt bones mans.

Gràcies a tots i a totes per confiar amb nosaltres. Jo sempre seré del Vall Parc.

Oriol Molina