ALTRES SERVEIS

AVANTATGES SOCIS
Ser soci de Vall Parc té moltes avantatges. Amb el carnet de soci podràs gaudir de descomptes en botigues, entrades, serveis diversos... Consulta aquí tot el que pots fer.

veure + info >>

MASSATGES
Oferim massatges tant per a recuperació de lesions com terapèutics i esportius. Consulta disponibilitats, horaris i preus.

veure + info >>

RESTAURANT
El Restaurant Vall Parc, amb unes vistes privilegiades de Barcelona està obert per a socis i no socis. Proveu els nostres fantàstics arrossos o gaudeix de qualsevol cel·lebració amb nosaltres.

veure + info >>

CLASSES PARTICULARS
Vols classes totalment personalitzades? Tenim un equip de monitors que us ensenyaran els millors cops tant de tennis com de pàdel. Preus de socis i de no socis. 
SERVEI ENCORDAT
Disposem de servei d'encordat de raquetes en 48 hores amb la possibilitat d'adquirir el cordatge a la nostra botiga o portar-nos el teu. Consulteu els nostres professionals que us aconsellaran en la tensió i el tipus de cordatge que més s'adapti a vosaltres.
BOTIGA
A la nostra botiga trobaràs tot lo imprescindible per començar a jugar o perfeccionar el teu nivel, tant de tennis com de pàdel. Les millors marques de les millors botigues d'esports.
 
LLOGUER TAQUILLES
Us oferim diferents tipus de taquilla de lloguer anual. Desa les teves pertinences i fes esport amb tota tranquilitat. També tenim taquilles de lloguer puntual.

veure + info >>

LLOGUER DE TOVALLOLA
Necessites tovallola? Vall Parc Esports t'ofereix la possibilitat de llogar anualment una tovallola, o simplement el dia que ho necessitis.

veure + info >>